LIVRARE / TRANSPORT
LIVRARE

In cosul tau ai posibilitatea alegerii modului de livrare:
• Livrarea se face in maxim 24-48 ore la adresa specificata in cazul in care produsele sunt pe stocul nostru in caz contrar in maxim 7 zile.  Daca doresti sa primesti produsele acasa sau la birou, livrarea produselor se va face prin curierat rapid, daca produsele se afla in stocul nostru.
Un coleg de la departamentul de vanzari te va contacta fie telefonic, fie prin email pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare a produselor.


Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Piesemasini.net isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei RO32BUCU2482235333126RON Alpha Bank in baza unei facturi proforme dovada platii trebuie trimisa catre piesemasini.net la adresa de e-mail office@piesemasini.net sau WhatsApp 0749832925. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Piesemasini.net

La sume ce depasesc valoarea de 300.00 ron Piesemasini.net va livra coletul fara taxe de transport si ramburs, clientilor care sunt in baza noastra de date cu cel putin o comanda, doar la pretul afisat pe site.

NmZkY